12-12-05

 

Vrijdagavond ga ik naar een toneelvoorstelling zien van Eric De Volder in de Bourlaschouwburg. Het stuk heet "Au Nom Du Père" en ik ben zeer benieuwd wat het gaat worden.

 
 
 
 
 
 
© Maarten vanden Abeele


De voorstelling gaat over een tirannieke vader,Triphon Muys, en zijn echtgenote,Quintine, die geen kinderen kunnen krijgen.Daarom verlangt de vader op een bijna "ziekelijke" wijze naar een kind. Om toch resultaat te boeken gaar hij vreemd. Hij kan het niet meer aan om zijn leven verder te zetten zonder een kind te hebben geschonken aan deze wereld. Samen met zijn vrouw maakt hij er maar een einde aan en op dat moment blijkt dat zijn vrouw toch zwanger is. 
 
Beoordeling: ***
 
Hierna was er nog een feestje in de Lintfabriek , maar daar ben ik niet lang gebleven wegens vermoeidheid.


20:35 Gepost door Fomas | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

toneel! Ik zei onlangs nog dat ik wel zin had om nog eens naar toneel te gaan tegen mijn zussie Tint... We moeten nog eens afspreken, teergeliefde neef! xx

Gepost door: Dieter | 14-12-05

idd broer... 'au nom du père' ... geniet er vrijdag van! zelf had ik er nog niets over gehoord maar laat ons weten hoe je de voorstelling vond hè. en idd broer, wij zouden ook nog eens naar toneel moeten gaan en ineens nog eens afspreken met thomas! wat denk jij ervan neef? hoe zit het trouwens met de studies... al volop aan het blokken? ik wens je veel studeerkriebels toe! op 2 januari begin ik te werken in het psychiatrisch centrum te duffel! op de ontwenningsafdeling... maarrr, momenteel geniet ik nog van 3 weken vakantie! :oD

Gepost door: tint | 15-12-05

Studies Na een lang denkproces heb ik besloten om mijn 2de jaar te verdelen over 2 jaar. Dit is voor de minder snel denkende mens een betere optie en met minder kopzorgen.Ik heb geen zin in een depressie omwille van de studies. Dit weekend probeer ik al wat te studeren.En tegen volgende week vrijdag begin ik er definitief aan.
In de loop naar mijn examens ga ik misschien nog weel eens naar het toneel,maar dan laat ik je zeker iets weten.
Veel groetjes xx

Gepost door: Fomas | 15-12-05

De commentaren zijn gesloten.